Valentýnské menu 14.2.2023 od 16:00

Výběr ze 4 menu, rezervace na čísle 596 911 149 – VSTUP POUZE S REZERVACÍ

MENU I.  679,-

Studený předkrm:
Kozí sýr v jarním těstě na listovém salátku s ostružinami, malinami a bazalkovým pestem
Polévka:
Krém z pečené šalotky s tymiánovo – slaninovou espumou a karamelizovaným česnekem
Hlavní chod:
Grilovaný filet halibuta s květákovým pyré, marinovanými hoblinkami fialové karotky a bramborovou kroketou
Dezert:
Crème brûlée ze slaného karamelu

                                                                                  

MENU II.  689,-

Studený předkrm:
Hovězí carpacio s bazalkovým pestem, olivami, sýrem grana padano rukolou a toustem z italské tramezziny
Polévka:
Krém z pečené šalotky s tymiánovo – slaninovou espumou a karamelizovaným česnekem
Hlavní chod:
Vepřový steak ”Tomahawk” z přeštického prasátka, mačkané mladé brambory s iberským špekem, cibulové kroužky
Dezert:
Crème brûlée ze slaného karamelu

                                                                             

MENU III.  769,-

Studený předkrm:
Avokádový tartar s čerstvou chilly papričkou, cherry rajčaty, nefiltrovaným olivovým olejem, rukolou a tousty z bílého chleba
Polévka:
Krém z červené řepy s hranolkami řapíkatého celeru a nokem pažitkové zakysané smetany
Teplý předkrm:
Raviola s norským lososem, bylinkovým mascarpone, máslovým chřestem a holandskou omáčkou
Hlavní chod:
Kuřecí supréme s bylinkovou nádivkou, kukuřičným suflé, baby carotkou a vinnou omáčkou
Dezert:
Smažená pistáciová zmrzlina v kokosové krustě s jahodovou pěnou a smotkem karamelu

                                                                                 

MENU IV.  799,-

Studený předkrm:
Galantina z lososa v bylinkové strouhance se sušenými žloutky, špenátovou sedlinou z bílků a ústřicovou omáčkou
Polévka:
Krém z červené řepy s hranolkami řapíkatého celeru a nokem pažitkové zakysané smetany
Teplý předkrm:
Telecí raviola s mascarpone, máslovými liškami s kapustou a kmínovým velouté
Hlavní chod:
Hovězí RIB – EYE steak s restovanou baby zeleninou ,,patizon, karotka, lilek, cuketa”, mačkané mladé brambůrky, jemná pepřová omáčka
Dezert:
Smažená pistáciová zmrzlina v kokosové krustě s jahodovou pěnou a smotkem karamelu