Menu I.

Předkrm:
Hovězí Carpaccio s bazalkovým pestem, olivami, sýrem Grana Padano, rukolou a s parmazánovým toustem z italské tramezziny
Hlavní chod:
Pošírovaný steak z lososa v bylinkovém másle, lanýžové pyré s ančovičkami, kaviár z jesetera malého a omáčkou Sabayone
Dezert:
Vanilkové mascarpone s kousky čerstvých jahod přelité omáčkou z borůvek, lístky máty

715 Kč

Menu II.

Předkrm:
Jemná paštika z kachních jater se sušenými brusinkami, ostružinovým gelem, celerovou slámou a mandlovou brioškou
Hlavní chod:
Kuřecí Supreme z kukuřičného kuřátka, pošírovaná baby karotka v přepuštěném másle, pečené hráškové pyré, omáčka z portského vína
Dezert:
Vanilkové mascarpone s kousky čerstvých jahod přelité omáčkou z borůvek, lístky máty

565 Kč

Menu III.

Polévka:
Krémová chřestová polévka s mléčnou pěnou, čerstvou řeřichou a nefiltrovaným olivovým olejem
Hlavní chod:
Filírovaný hovězí Rib-Eye marinovaný v bylinkách a portské soli, koňakové baby hrušky, mačkané grenaille s máslem a artyčoky
Dezert:
Vanilkové mascarpone s kousky čerstvých jahod přelité omáčkou z borůvek, lístky máty

655 Kč

Rezervace – 601 525 080