Valentýnský večer s ojedinělou atmosférou a vybraným menu, které pro Vás sestavil tým našich kuchařů pod vedením zkušeného šéfkuchaře Romana Bočka. Roman k nám zavítal po dlouholeté zkušenosti v Praze, kde vařil v Café Imperiál – restauraci Zdeňka Pohlreicha. Jen na Vás záleží, které z těchto čtyř sofistikovaných verzí valentýnského menu, si vyberete. Příjemnou kulisu tomuto večeru dodají tóny klavírního mistra Vlastimila Ondrušky s basovým doprovodem.
MENU I.
Přípitek: Prosecco
Předkrm: Marinovaný losos, krém z avokáda, grep, tapioka, vermut želé
Polévka: Hříbkové cappuccino
Hlavní chod: Irský hovězí Diamond muscle, bramborové pyré s řapíkatým celerem, houby, fava fazole, pancetta, hroznové víno, omáčka z lišek
Dezert: Čokoládový mousse, čokoládové brownies, maliny
585 Kč
MENU II.
Přípitek: Prosecco
Předkrm: Telecí hřbet Sous vide, lanýž, pistácie, marinované višně, vanilková omáčka
Polévka: Hříbkové cappuccino
Hlavní chod: Tuňák žlutoploutvý, artyčoky, barevná rajčata, černé olivy, bramborové rohlíčky, pěna z vadouvan koření a kerblíku
Dezert: Čokoládový mousse, čokoládové brownies, maliny
595 Kč
MENU III.
Přípitek: Prosecco
Předkrm: Mušle sv. Jakuba, artyčoky, šafránová omáčka, avokádo, okurková pěna
Polévka: Hráškový krém se zastřeným křepelčím vejcem, pečený parmazán
Hlavní chod: Kachní prso, topinambur, lardo, petrželová espuma, zelené fazole, malinový papír
Dezert: Čokoládový mousse, čokoládové brownies, maliny
735 Kč
MENU IV.
Přípitek: Prosecco
Předkrm: Kachní prosciutto, fíky, ostružiny, meruňky, fíková marmeláda, domácí brioška
Polévka: Hráškový krém se zastřeným křepelčím vejcem, pečený parmazán
Hlavní chod: Vepřová panenská svíčková, listová roláda plněná červenou řepou, kozím sýrem a špenátem, jablečno-zázvorová pěna, koňaková omáčka
Dezert: Čokoládový mousse, čokoládové brownies, maliny
525 Kč