Polévka:

  • Zabíjačková polévka „Prdelanka“

Předkrm:

  • Chléb s domácím sádlem a cibulí
  • Chléb s domácím sádlem a škvarkami
  • Škvarky (teplé nebo studené), chléb
  • Škvarková pomazánka, chléb
  • Podhrdlí (teplé nebo studené), chléb
  • Tlačenka s cibulí a octem, chléb

Příkrm:

  • Jitrnice pečená
  • Jelítko pečené
  • Pečené maso
  • Zabíjačková sekaná s panenskou svíčkovou
  • Zabíjačkový talíř (škvarky, tlačenka, podhrdlí, chléb)
  • Zabíjačkový guláš s játry
  • Prasotalíř XXL (tlačenka, škvarková pomazánka, chléb, jitrnice , jelítko, pečené maso, vepřový bůček
  • Sekaná s panenkou, červené a bílé zelí, variace knedlíků

Výkrm:

  • Grilovaný bůček (chléb, křen, hořčice, okurek, kozí roh)
  • Marinovaná žebírka (chléb, křen, hořčice, okurek, kozí roh)

Zákrm:

  • Bílé zelí / červené zelí s jablky
  • Houskový knedlík / vařené brambory
  • Domácí bramborový knedlík / domácí špekový knedlík