MENU I.

Předkrm
Hovězí carpaccio s bazalkovým pestem, královské olivy, hoblinky sýru Grana Padano, čerstvá rukola a bylinková bageta
Polévka
Květákový krém s restovanými kuřecími játry a mléčnou pěnou s muškátovým oříškem
Hlavní chod
Hovězí RIB-EYE steak s restovanou baby zeleninou „patizon, karotka, lilek, cuketa“, mačkané mladé brambůrky, jemná pepřová omáčka
Dezert
Čokoládové brownies s višňovou omáčkou

                                                                                    669 Kč

MENU II.

Předkrm
Kachní terina foie gras marinovaná v portském víně s hruškovým chutney, fenykl, strouhaný perník
Polévka
Dýňový krém s pomerančovou kůrou a praženými dýňovými semínky
Hlavní chod
Pečené filety mořského vlka se špenátovou blinou, fava fazole, pyré z celeru a uzeného špeku, limetkový olej
Dezert
Čokoládové brownies s višňovou omáčkou

                                                                                    699 Kč

MENU III.

Předkrm
Hovězí Tartar, černý lanýž, parmazánové chipsy, hranolky z žitného chleba
Polévka
Květákový krém s restovanými kuřecími játry a mléčnou pěnou s muškátovým oříškem
Hlavní chod
Grilované jehněčí kotletky s konfitem z jehněčí kýty a kořenové zeleniny, kukuřičné suflé, popcorn, lanýžová omáčka
Dezert
Čokoládové brownies s višňovou omáčkou

                                                                                    859 Kč

MENU IV.

Předkrm
Telecí hřbet sous-vide, lanýžový olej, pistácie, marinované višně, vanilková omáčka
Polévka
Dýňový krém s pomerančovou kůrou a praženými dýňovými semínky
Hlavní chod
Pečené kachní prso s bylinkami, máslové mini brambůrky, omáčka z kanadských brusinek, zeleninové chipsy
Dezert
Čokoládové brownies s višňovou omáčkou
                                                                                     489 Kč