POLÉVKY:

  • 0,3 l ZVĚŘINOVÁ GULÁŠOVÁ POLÉVKA
  • 0,3 l MYSLIVECKÁ POLÉVKA S HOUBAMI A ŽEMLOVÝMI KNEDLÍČKY

JELEN:

  • 150 g PEČENÁ ŠPIKOVANÁ JELENÍ KÝTA SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU, VARIACE KNEDLÍKŮ

DANĚK:

  • 200 g GRILOVANÉ DANČÍ MEDAILONKY S RAGÚ Z HŘÍBKŮ, OPÉKANÉ BYLINKOVÉ BRAMBORY

SRNA:

  • 150 g SRNČÍ RAGÚ S LIŠKAMI NA DIVOKÉM KOŘENÍ, OPÉKANÉ BYLINKOVÉ BRAMBORY
  • 150 g SRNČÍ MEDAILONKY S GLAZOVANOU ŠALOTKOU A JALOVCEM, NAŠE BRAMBORÁČKY

KANEC:

  • 150 g SMAŽENÝ MARINOVANÝ KANČÍ ŘÍZEK NA ČESNEKU, BRAMBOROVÝ SALÁT
  • 150 g KANČÍ VÝPEČKY S BRUSINKOVÝM ZELÍM, OPÉKANÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY NA SÁDLE

GULÁŠ:

  • 150 g ZVĚŘINOVÝ LOVECKÝ GULÁŠ S KŘENEM, VARIACE KNEDLÍKŮ