PŘEDKRM

  • Velikonoční paštika na želé z červeného rybízu, chléb

POLÉVKA

  • Silný telecí vývar s játrovými knedlíčky a babiččinými nudlemi
  • Smetanový česnekový krém s pestem a krutony

HLAVNÍ CHOD

  • Roláda z vepřové panenky na jarním špenátu s medvědím česnekem a hráškem, gratinované brambory
  • Králičí stehno na smetaně, špikované slaninou, dušené na kořenové zelenině, karlovarský knedlík, zeleninová sláma
  • Jehněčí v úpravě sous-vide s pečenou baby zeleninou, šťouchané nočky s kopřivami, bylinková omáčka
  • Telecí řízek s teplým bramborovým salátem
  • Vepřová pečeně pomalu pečená, naložená v dijonské hořčici s rozmarýnem a tymiánem, restovanými kapustičkami a slaninou, šťouchané brambory
  • Losos, mladý brambůrek, kopr, hrášek, zelené fazolky, čerstvý špenát
  • Jarní salát s mozzarellou, chřestem a jahodami

DEZERT

  • Drobenkový koláč s rebarborou